Annons
AnnonsOther stories


0194246003_1_100011

 

Hjälpte en vän att leta väska och vi föll båda för den här från Other Stories. Perfekt nudepink och grym att slänga över axeln.

Håller på och packar igen, imon beger vi oss mot Grekland och de sista förberedelserna.. Nu LÄNGTAR jag så att jag håller på att spricka!! Saker börjar falla på plats även om en del saker fortfarande är lite lösa trådar, men nu får det bli som det blir! Idag kunde vi beta av festhäftet med hjälp av mina tärnor. Älskling  och jag satt halva natten och trixade, jag gav inte upp förrens framåt 5snåret så nu börjar jag bli mör i huvudet. Sen har det kramats, sprungits ärenden och så var jag och Mia och hämtade småkillarnas kläder till bröllopet! Mitt hjärta smälter så fina de kommer att vara. Nej nu ska jag slänga ihop väskorna och pussa på min man. Har massa bilder på lager till er men dom får jag lägga in imorgon när vi är på grekisk mark!

 

/

Packing! Soon back in Greece for the final wedding preparations…wuuuuhu!   Love this bag from & other stories that I found for a friend, perfect nude pink. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar