Annons
AnnonsThe bling bling


wedding earrings
wedding earrings

 

Det är mycket som ska prickas av på listan, jag har inte kommit något vidare framåt med skorna så jag tänkte att jag går över till örhängen istället. Jag har inte tänkt ha sådär jättemycken smycken utan örhängen och möjligtvis ett armband… Örhängen får dock gärna vara stora och maffiga! Var ute efter ett par Chanel med pärla men har inte lyckats komma över dessa, ska göra ett sista försök på en vintagebutik jag fått nys om men annars får jag leta vidare! Då är frågan om dom ska vara helt ”rena” i klar sten eller om jag ska ta in lite blått? Blått är ingen temafärg för oss utan bara en färg som ligger varmt om hjärtat!

Annons

 

Hur går det för er andra blivande brudar? Börjar ni komma i fas?

 

/

Looking for my earrings for the BIG day! Im not gonna wear too much jewlery, earrings & maybe a bracelet.. The earrings don´t have to be discrete because Im a big fan of statement earrings..they just don´t have to be too much! Was looking for Chanel earrings with an off white pearl but couldn´t find it.  I heared of a vintageshop where I will look but otherwise I have to go for another option..as you see I haven´t really decided what style yet..Maybe some inspiration for you bride´s to be!

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar