Annons
AnnonsSatin Crepe


635719_in_xl

 

Satin crepe jacket from Calvin Klein. Alltså magi så vacker…  Så enkel i sina linjer och så underbart att Calvin Klein låtit den vara helt utan knappar eller andra detaljer så det vackra materialet får helt fritt att glänsa! Kan inte någon köra ett vinterbröllop så jag kan ha denna över en lång klänning i silke? Mums!  Finns här för den som vill vara fin på julfesten, letar man efter ett budgetalternativ är denna korta blazer från Mango fin.

/

This is such a masterpiece. Can someone just have a winter wedding so I have a good reason to have this baby moving into my closet? Ohmy!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar