Annons
AnnonsLiliShu


IMG-20141204-WA0002

Här var det tyst idag, helt säker på att jag hade tidsinställt ett inlägg till er men tydligen inte. Ojoj tänker väl ni nu var Josie ute och dansade på borden inpå småtimmarna och har legat däckad hela dagen,fast så var det inte riktigt!  Men en fantastiskt rolig kväll och även om det blev sent mina mått mätt så var jag bara lite småseg idag. Vart på fika med Ullis, Alexandra & Cynthia i Voula på förmiddagen och nu bakas här glutenfria pepparkakor för fullt! Recept kommer upp om de blir lyckat!

 

G irls night out at LiliShu yesterday. Had such a great time, the girls really made my night! I also promised beautiful Sofie to give Yoga one more chance..well if anyone will make me do yoga, Im sure it will be Sofie.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar