Annons
Annons#jossanshippa


10287043_10152047358052587_782011434269822940_o

Sitter och tittar på alla bilder från min fantastiska dag igår… SÅ jäkla kul jag hade!! Ligger massa bilder ute på Instagram under hashtag #jossanshippa om ni är nyfikna på dagen! Jag är HELT slut idag och tog mig inte ur sängen förrens långt efter lunchtid till mina vänners stora förtjusning..tack fina Farfar, Kikki & Morfar som kom till undsättning under hippan och dagen efter. Kommer ett ordentligt möhippainlägg när jag fått alla bilder! Åh vill göra om det igen!!

Annons

 

TACK alla fantastiska vänner för världens bästa möhippa! Jag Älskar Er och är så lyckligt lottad över att ha er i mitt liv!!

 

/

Yesterday my friends surprised me with a henparty for the birde to be! I had so MUCH FUN!! Best friends ever!!! 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar