Annons
AnnonsGrand opening


DSC08903IMG_0291

DSC08904

IMG_0288

DSC08911

 

 

Pictures from the grand opening of H&M Ermou, I simply didnt have time to take more since it was a busy scheduale and I had my hands full..Lovely event with Samanta & Ulrika and I had some great pieces with me home even though I regret not testing the sparking skirt that Ulrika bought! 

/

Lite fler bilder från H&M eventet som jag var på tillsammans med Samanta och Ullis, ville tagit fler bilder men med händerna fulla fick jag knappt upp kameran. Nycklarna som ni ser på sista bilden skulle man testa i en stor låda där man kunde vinna ett hemligt pris, vi stannade aldrig sålänge att vi fick testa våra nycklar då vi skulle vidare på fashionweek och jag funderar fortfarande på vad det var i den hemliga lådan. Jag är som ett nyfiket barn när det kommer till överraskningar.  Här kan ni se en video från eventet!

Jag är helt förstörd för tillfället, jag är så trött och vet inte om det är väderomtsällningen som pågår här just nu eller om det är vitaminbrist av något slag.. Efter matchen igår somnade jag i soffan för andra kvällen i rad, hoppas bara inte att jag håller på att bli sjuk!

Photos from the red carpet:ΝΟΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ Others: Mine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar