Annons
AnnonsChampions


10254057_1508166559406767_594518083_n Vad ska man säga om gårdagen? MAGISK! Älskling gör hattrick och Panathinaikos vinner cupfinalen med 4-1! Det var en fanatisk stämning och såklart som förväntat stökigt med bangaler och ”bomber”, jag trodde dock att det skulle vara tusen gånger brötigare och stökigare även om det var mycket som hände under och efter matchen som inte hör till fotboll!  Vi väntade på laget efter matchen och jag fick min segerpuss och sen åkte vi i samlad trupp till träningsanläggningen och sen vidare ut för att fira på bouzoki med livemusik. Det var verkligen en upplevelse och det kramades och kastades blommor åt höger och vänster. För er som är nyfikna såg jag att det var lite filmat från vårt firande på kvällen här. 

Idag fick vi ju efterlängtat besök av Ebba, Malin & Kalle så vi har vart iväg till Varkiza för lite grekisk mat vid havet och nu blir det mys.. tack för alla fina ord. Jag framför såklart alla till M som tackar och skickar pussar tillbaka!

/

What to say about yesterday. OH MY MAGICAL! We won the cup Ole ole ole… Great game from the team and Marcus did another hattrick, I just couldnt belive my eyes. The atmosphere at the arena and the Panathinaikos fans, I got chills from the singing and support for the team. Was sad to hear and see some things that went a little overboard but the magic from the amazing win took over… We waited for the guys after the game and I got my victorykiss, then we all went to Posedonia to celebrate with the team and management. Such a great evening and a fun experience…first time I went to bouzuki..did I spell it right now? haha really enjoyed it! 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar