Annons
AnnonsXmasobsession


DSC05566-960x637
Nya glitterkulor till granen iår. Mycket uppskattade!/Newin for the Xmas tree this year, Bling it away!

Det är mycket prat om tomten, tomtenissar och julbak här hemma just nu. Mamma vad ska vi baka för något juligt idag?? (för att styra in på något annat än pepparkakor och polkabräck så försökte jag med julmat) Öhhhhm julskinka? JAAAA hurra julskinka. Allt som har med julen att göra är hurra och lattjo och det är ju alltid bra. Här kör vi inte på bigbrother ser allt utan JULTOMTEN ser allt, funkar för det mesta.

Matchen idag slutade 1-1, skulle egentligen vart iväg på den men nu blev det inte så på grund av många orsaker bland annat en liten ledsen kille med feber och nya tänder på g, tur i oturen med tänka på att himlen precis öppnade sig och att vår havsutsikt har bytts ut till ett fyrverkeri av blixtrar.

/
What happened with the weather in Athens?? Lightening and thunder…honey hurry home!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar