Annons
AnnonsWeek 33


week33

bump

beachbump

Vccka 33 är här och jag förstår mest ingenting, kommer det alltså en bebis snart? Ca 81 % av graviditeten är avklarad och samtidigt som jag bara vill ha ut bebis NU så försöker jag använda all energi och tid som bara går till mina duracellkaniner. Jag vill vara en rolig mamma men just nu är jag en rolig haltande sådan, men det funkar väl det med hoppas jag. Det slutade med att jag satt i vattnet med 5 barn på mig mitt i ett vattenkrig och Jolie var mycket stolt, mamma du är cool utbrast hon ett flertal gånger och jag kände hur jag sträckte på mig lite extra.

En heldag på stranden blev det idag, Leonel fick ”ledigt” från summercamp och min fulla uppmärksamhet på stranden fram tills lunch då vi plockade upp skrollan. Mötte sedan upp världens gäng från Jolie´s klass och lite andra goda vänner. Att få träffa bästisen Cathryn igen var en riktig höjdpunkt och det var svårt att få hem Jolie från stranden när både jag och Leonel kände att energin började tryta, ett riktigt liten vattendjur är vad hon är och hon tröttnar aldrig. M är iväg på träningsmatch i Turkiet och gjorde lite mål, sen får vi hem honom en sväng igen innan det vankas ett nytt träningsläger så just nu är jag väldigt tacksam för några timmars summercamp på förmiddagarna då jag kan vila och fixa ikapp!

Nu sömn för snart slår de små upp sina blå igen!

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar