Annons
AnnonsVart kommer bebisar ifrån? 


   
    
 

Jag och skrollan i våra ”snabba skor” som hon så fint kallar dom! Vart en riktig fixar/lekdag idag efter att vårt besök åkt och nu är hemmet skinande rent. 

Har myskväll med Lillan som precis frågade mig vad bebisar kommer från…hehe. Så vi skickade ett röstmeddelande på telefonen till pappa så vi får se vad hon får för svar. Jag undviker nog blommor och bin pratet ett tag till. Hon la också till att om pappa visste kanske han kan göra så det blir en bebis i min mage. Inte vill hon släppa ämnet heller så dags att hoppa i säng…..Hoppas ni har en mysig kväll! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar