Annons
AnnonsValentinesday and 2 goals


PicMonkey Collage1

DSC00804DSC00841

Ungefär såhär såg vårt fredagsfirande ut. Färgglatt och med massa kärlek, kramar,pussar och ett uppträdande från barnen som fått nya utklädsnadsdräkter dagen till ära. Vi fick också bedårande ”Valentinesday cards” som skrollan pysslat med på dagis och kakor som hon bakat.

Jolie hade också med sig världens finaste krya på dig kort från Leonels klasskamrater, inuti kortet hade alla hans små kompisar målat varsin teckning och fröknarna skrivit en fin text. Om mamman grät? Eh ja!

Nu inväntar jag mannen som är på ett flyg tillbaka till Aten, 2 mål gjorde han i dagens match och Panathinaikos vann med 3-0! Jag och barnen kollade på matchen med Sophie och Janni på Living i Glyfada, när M gjorde mål var det nog ingen missade det då Jolie skrek och gjorde segergest och skrek pappa pappa YES, GOAL! Är man uppfostrad i en fotbollsfamilj så är man.

 

Min telefon har för övrigt klappat ihop så svarar jag inte så tro inte att jag ignorerar er.  Får åka in och fixa en ny imorgon eller se om dom kan laga den, men efter en flygtur som avslutade med en krasch i marmorgolvet här hemma så är det nog tack och adjö för den. 

/

Our valentines day celebration. Lots of love, kisses and beautiful cards from the kids. Leonel also got this beautiful card from his teachers and classmates. So cute and thoughtful!  We watched that game with Sophie and Janni at Living today and when Marcus scored Jolie screamed and did a victory dance(twice) I think noone could miss that Marcus scored at that point, hehe. Daddy´s biggest fan. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar