Annons
AnnonsTrotsålder


IMG_7442

Denna lille man har nog hamnat i någon slags trotsålder. Testa testa testa mamma som får springa och jaga som en toka, bättre nu än när bebis kommer iochförsig. Till hans fördel är att han har ett skratt som smittar av sig som gör att det är omöjligt att vara arg på honom mer än 10 sekunder.  Grekernas miner när jag gick runt med Leonel på axlarna med magen i vädret(lilleman vägrade gå). Du ska inte bära när du är gravid, jomen tjena det där funkar inte när man har flera barn.

Annons

Nu ska jag hoppa i några sköna kläder och åka med ”Scandinavian Mafia” till Ikea, Jolie har beställt kaviar så jag hoppas inte mitt gravid virriga huvud glömmer det.

/

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar