Annons
AnnonsTräna med barn


image-25-07-14-10-51Top: Lindex. Pants: Gina Tricot.

 

Fått väldigt mycket frågor om träning, vad jag gör, hur jag hinner… osv. NEJ det är inte lätt att finna tid, Marcus är nästan aldrig hemma och med två barn är det svårt att få ihop, särskilt nu under Jolie´s sommaruppehåll från dagis.   Till min fördel så ÄLSKAR jag att träna, det är min frizon där jag rensar huvudet på dålig energi och även hämtar nya krafter.  Träning i olika former har alltid vart en stor del av mitt liv så jag tycker inte det är jobbigt/tråkigt att gå till gymet eller gå ut och springa…mitt stora problem är att finna tid.

Bästa investeringen för mig har vart och är min crosstrainer; har jag 15 minuter över kan jag ställa mig på den sätta på en film till barnen och köra ett intensivt pass. Lättillgänglig träning är det bästa receptet för en småbarnsmor om du frågar mig.  Intervaller är det bästa då jag ofta bli avbruten av mamma fääääärdig(toabesök),kan jag få vatten eller så är det en liten miniterrorist som försöker klättra upp på crosstrainern(läs Leonel). Jag försöker också att komma iväg till min PT där jag kör styrketräning och pilates och försöker stärka min rygg som tagit mycket stryk efter graviditeter och kånkande på barn. Kondition kör jag helst på egen hand och tar istället hjälp med styrkeövningar som jag tycker ibland är svårt att få till rätt.

Summa sumarum hitta en träning som passar just DIG och din vardag. Jag har snabbt fått acceptera att jag inte kan köra några entimmars eller tvåtimmarspass utan istället får ha effektiv träning när möjlighet finns. Oftast är detta på morgonen efter att de små har ätit frukost (sätter på en film och drar fram lite leksaker på lekmattan så de kan roa sig en stund) eller på kvällen när de sover.  Innan kunde jag känna stress över att jag inte lyckades få till träningen men efter att jag accepterat och ställt in mig på kortare och intensivare pass, involverar barnen i träning(lyft med Leonel, utfallsteg med extravikt av barn,hopprep med Jolie) så har min vardag blivit lite lättare. Jag hoppas det här kanske var till hjälp/inspiration för någon!

 

Kärlek Josefine

/

Use the translator button to the right! 

 

PicMonkey Collage

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar