Annons
AnnonsSleep little Baby


 

IMG_3647 En liten sparv med täppt näsa som inte lämnat mammas bröst på hela natten vilket innebär att jag kanske sovit en och en halv timme, tur han är helt bedårande. Bebistiden är här med besked och så också mitt slarvigt uppsatta hår, oklara klädkombinationer när barnen skall till skolan och mina vackra påsar under ögonen. Nu är det stora barnen iväg på dagis och jag borde försöka hoppa tillbaka i sängen, duscha håret eller något annat men så hamnade jag här. Ska försöka skriva klart förlossningsberättelsen och fixa lite annat som jag ligger efter med! Någon som har koll förresten på när man får börja med crosstrainer efter förlossningen? Det borde väl vara ungefär som en promenad och ingen fara att börja med sålänge det är i lugnt tempo?

Annons

Nej nu snörvlar lilleman igen, så synd om stackaren och jag jobbar snorsug varvat med koksalt för att hålla lilla näsan fri.

 

Kärlek Josefine

Babynest: Leíelidesign Towel: Mamas&Papas

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar