Annons
AnnonsSeventysix percent done


_MG_8809

Det går i rasande fart framåt med den här graviditeten men samtidigt känner jag mig ganska klar och för mig får bebis gärna titta ut sen direkt när han är färdigbakt! Det senaste har det blivit tungt och lilleman ligger lågt buffar och delar ut sparkar som gör att jag tappar luften. Skrämde upp halva stan igår när jag skriker till och viker mig dubbelvikt av smärta, var nog en del som trodde det var dags haha. Är säkerligen kroppen som försöker säga till mig att ta det lugnt men tyvärr kan jag vara ganska dålig på att lyssna. Njuter till fullo av fullspäckade dagar och försöker hinna med allt och alla men i vanlig ordning är det svårt, men det är bara att ringa så finner vi tid för en kram!

Baby is growing, we are now in week 30/31 and I feel ready to pop hehe. Some weeks more and then Im very ready for the baby to arrive!

Photo: Dimitris Skordas. Hair& makeup: Ulrika Edler

Kärlek Josefine

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar