Annons
AnnonsSaint Laurenty


josie_fransardetalj

Det år karneval här i Aten hela helgen och vi springer mellan festligheterna, det hela avslutas med kalas imorgon för grekiska bästisen Catherine. Änsålänge har Jolie kört på Rapunzel,Elsa,fe och imorgon blir det supergirl. Leonel har kört skelett och superman men allra helst vill han klä på sig sitt Panathinaikos matchställ och gå som pappa, kanske imorgon! Då vankas derby Panathinaikos-Olympiakos dessutom men eftersom det är bortamatch så blir det att titta med tjejerna på tv:n.

Nu är det dags att börja med lite lördagspyssel och förbereda för imorgon, förberedelse är A och O när det kommer till intensiva dagar och jag lägger helst fram barnens grejer och packar min egen handväska så det bara är att dra iväg på morgonen och man slipper glömma något i all hast! Hur gör ni?

/

Photo: Ulrika Edler

Full outfit will come! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar