Annons
AnnonsPyssel


DSC06167 DSC06161DSC06165

Det är siffror och bokstäver som gäller för lillan just nu, hon har alltid tyckt det var roligt men nu övas det, räknas och hon kämpar med att skriva olika ord. Favoritpysselboken är denna med my first numbers där man med hjälp av stickers b.l.a lär sig att koppla ihop siffrorna på ett roligt sätt . Ska se om jag kan beställa med lite svenska liknande böcker där man kan fylla i och öva/lära när pappa kommer på besök. Tipsa gärna om ni vet några bra!

Lilleman fortsätter att utforska livets goda men även han älskar böcker helst med djur där vi sitter och härmar de olika djuren. Hästar är en favorit just nu och då särskilt trähästen som gammelfarfar gjort, sen är syrrans leksaker väldigt spännande såklart men han har lärt sig att låta bli att störa när hon går in i sitt pysslande med stickers och skrivande, humör har hon vår lilla dam!

 

/

Cosytime with my precious kiddos. Jolie´s favorite thing right now is to practice letters and numbers… I LOVE these kind of ”games” where we count together and when you can see how eager she is to learn. Leonel also loves books and mostly about animals, when mommy makes sounds its so funny he almost falls on his head.

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar