Annons
AnnonsPregnant together


13646989_10154277337135330_1676176972_o

Igår ställde en god vän upp som barnvakt och vi drog ihop ett gäng för middag på Ithaki, gratinerad hummer blev det för mig och det var så gott! Idag har jag och donnan ovan vart på tillväxtultraljud och gjort lite andra tester. Så himla mysigt att ha någon att dela en graviditet med såhär på nära håll. Dagliga samtal,skrattanfall, meddelanden på dagarna och på nätterna när vi är uppe och kissar hehe, tillochmed börjat tajma in samma tider för kissandet. Sophie är ungefär 10 dagar före mig men grabbarna ligger just nu på samma vikt runt 2800 gram.

Nu vet jag knappt vad jag svamlar om för har haft världens längsta dag och fick precis i mig middag, hoppas kunna få lite sömn inatt.

Kärlek Josefine

(Translator button down below)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar