Annons
AnnonsThe way I love you


_MG_8740

Tänk att i år ska vi blir föräldrar till vår tredje lilla skrutt, hur fantastiskt är inte det!? Denna graviditet springer förbi och det är knappt man hinner förstå att det växer en liten krabat därinne. Ja magen växer ju så egentligen är det svårt att missa. Det är han och jag på den här resan och lillebror verkar njuta av mammas uppmärksamhet, det sparkas, buffas och under matchen senast var det full rulle.

Saknar min man något otroligt med, efter matchen var det en snabb puss innan vi fick vinka hejdå igen. Detta eviga saknande!

 

Kärlek Josefine

Photo: Dimitris Skordas

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar