Annons
AnnonsSpeldosa


IMG_3188 IMG_3189-2

 

Leverans med lite saker till bebis kom igår. Nu är det mesta här förutom bågen till nya Stokke sängen där jag tänkt hänge denna underbara speldosa från CamCam Copenhagen, deras produkter är GOTS certifierade vilket känns extra bra. På önskelistan till mini står även denna swaddle  och sängkläder från samma märke.  Blev även en stor filt från samma märke och en skötbädd. Ska visa så fort allt är iordning!

Idag är min sista dag som 29åring…imorgon går jag över till 30 och det känns väl som vilken dag som helst mer eller mindre. Fira ordentligt får vi göra lite senare i vinter… Nu ska vi ta med oss svärmor och åka på lite bus, hade planerat stranden men idag ligger lite åska i luften, hoppas nästan på regn så det rensar luften..så kvalmigt de senaste dagarna!

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar