Annons
AnnonsMaternity Clothes


maternity

Kommer tipsa en hel del om gravidkläder och även kläder från vanliga kollektioner som passar en växande mage framöver. Så håll i hatten mama´s , dags att klä upp bulan! Här har ni tre favoriter just nu, passar såväl till vardag som fest om ni frågar mig. Beror bara helt på hur de stylas!Byxdressen är bara så fin men tror tyvärr att den kan bli för kort för mig och mina 175cm.

Samtliga ovan kommer från Asos gravidkollektion och jag har klickat hem några godingar därifrån. Idag väntar jag in min nya kamera och sen ska ni också få massor av gravidoutfits! Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta mig en powerwalk i solen, mår inge vidare idag men måste försöka väcka kroppen. NÄR ska detta vända?

/

Gonna give you lots of tips of maternity clothes from now on( and ”normal” clothes that also fits a growing bump!) So get ready to dress up that bump mama´s! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar