Annons
Annonslevevis


IMG_2875

Min gravida danska vän Sophie har länge pratat om detta bodybutter och nu förstår jag varför. Så ljuvligt och man blir mjuk som en barnrumpa! När Sophie fick besök i veckan hade hennes söta mamma även köpt med bodybutter till mig och även ögonbrynsfärg som jag inte lyckats hitta här…så idag blir det lite fix och färg på brynen igen. De bleks så snabbt i solen här i el Greco s¨det är skönt att ha lite färg hemma att fräscha upp dem med.

Vart iväg på playdate, efter det poolhäng och nu vankas det fotbollsmatch här hemma. Ska ta med mig ett av barnen och traska till fruktmarknaden för lite färsk frukt..men får se om jag lyckas slita någon av dem från pappa.

 

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar