Annons
AnnonsPartytime


IMG_3964

PicMonkey Collage

Igår var det tjejkalas för en av Jolies bästa vänner Emily och det var så mysigt, efter kom lite vänner förbi och vi var ute och spelade fotboll och busade hela eftermiddagen . Jag har haft mannen hemma två helger(om man bortser från träningar) och blivit lite bortskämd, nu börjar allvaret igen och sista racet innan sommaruppehållet.

Egentligen är det Athens fashionweek denna helg men jag har inte alls fått ihop det, först skulle vi ha besök som inte lyckades komma på grund av inställt flyg och sen dök det upp så mycket grejer. Får se om jag hinner smita en stund ikväll och kolla in de sista visningarna!

 

/

Party for one of Jolie´s bestie this weekend, such a lovely time! Monday and Im exhausted..very tempted to stay in bed all day but have too much to do!

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar