Annons
AnnonsWeekend princess


For miniature princesses

 

Lite inspiration till vår stora tjej. Ska även knåpa ihop ett inspocollage för småkillar, finns underbara saker i butik nu och vi var inne i stan och uppdaterade lillemans garderob härom dagens så det ska ni också få kika på!

Ska återgå till småtrollens morgonrutiner och få Jolie redo för dagis. FULLT ös senare idag så ska njuta av ”lugnet” nu.

Dress & bow : Livly. Bag: H&M. Ballerinas; Bonnet a Pompon (by engberg)

/

Inspirationcollage for our little princess. I want to click all of it home now, good thing here in Greece is that she can use it pretty soon! Tiny ballerinas is so cute!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar