Annons
AnnonsPrincess


 

DSC00372

 

I februari vankas det karneval i skolan och Jolie vill ha en klänning som ser ut som den här. Så det får bli lite av ett mission och det tycker jag ju egentligen inte borde vara så svårt i Grekland. Klänningen på bilden har hon lånat av kompisen Alma och det var en prinsessklänning som hette duga!

Nyss lämnat barnen för dagis och ska faktiskt försöka ta mig en timme eller två i soffan innan jag kickar igång den här dagen på full fart! Önskar er en underbar fredag och start på helgen!

/

Where ti find a dress like this in Athens(or online)? Help me out please!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar