Annons
AnnonsNew Years girls


image-01-01-15-04-23-1 image-01-01-15-04-23-2

En tillskott i Jolie´s garderob som hon helst inte tar av sig och jag är helt med på varför! Glitter, tyll passar precis in på Jolies prinsessperiod som hon är inne i nu och därför är det extra roligt att ha med henne på shopping, hon posar provar och man märker tydligt när det är något som faller henne i smaken lite extra. Jag? Jag njuter hehe.

/
Newin Jolie´s closet. Isn’t it just adorable. Found it in a small little shop in Glyfada, a french brand with luxury clothes for kids and its just 2 cute. Jolie and I couldn’t resist it.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar