Annons
AnnonsYou may say I´m a dreamer


DSC08442DSC08441

Gråskala är något jag har fullständig dille på just nu både till mig och barnen. Grått med grått på grått med gråa detaljer. Hehe låter lite som att  någon längtar efter hösten? Nja, efter 2 dagars upp och ner väder med storm och regn ( visserligen blandat med strålande sol) så känner jag att jag gärna njuter av sommaren lite till!

Denna outfit finns i vår lilla grabbs garderob.  Tshirten inhandlades på Sverigeresan på babyshop, jeansen fick lilleman av farfar och Kikki i födelsedagspresent och skorna har han fått av sin fina papi. Skor är något den ungen är tokig i och lyckan i hans ögon varje morgon när han får välja skor! Oslagbar.

Om ni har en liten stund över tycker jag ni ska lyssna på denna fina låt om att vara mamma. WOW vilken röst, r y s n i n g a r.

Sneakers: Nike. Jeans: Zara. T-shirt: 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar