Annons
AnnonsTo be strong


DSC00598

Tack för alla era fina kommentarer. Imorgon är det alltså dags för operation och jag är LIVRÄDD.  Jag vet att det är en rutinoperation men jag och sjukhus går inte alls ihop efter att mamma gick bort. Så fort jag sätter foten innanför dörrarna är det som att allt kryper på mig och jag får svårt att andas, jag ser mamma i respirator framför mig, slangar och maskiner. Det jag är mest skärrad över är när lilleman skall sövas och de senaste nätterna har jag vaknat kallsvettig med ett ryck och igårnatt skrämde jag Jolie när jag skrek rätt ut i panik efter en mardröm.

Ikväll är en så kväll när mamma fattas mig extra mycket, när jag skulle behöva ringa henne och bara få vara liten och höra hennes trygga röst som säger att allt blir bra. Det går inte utan jag får bita ihop, försöka fånga några timmars sömn för imorgon måste jag trycka allt åt sidan och vara den där supermamman för min lilla kille. Hålla honom ömt i handen när han sövs och stå där med ett stärkande leende när han vaknar igen.

Vår älskade lilla skatt.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar