Annons
AnnonsStorebror


IMG_2993

Leonel väcker mig mellan 6-7,30 på morgonen med ett goooomojjon mamma med efterföljande yooooghurt! Därefter sätter han fart mot köket och väljer frukostyoghurt. Morgonen är vår stund och det tar inte emot att gå upp öven om jag egentligen är trött. När han mumsat klart på sin yoghurt(ar) är det filmmys i soffan och han kryper upp i min famn öven om det blivit svårare i takt med att magen växt efter en timme ungefär brukar storasyster komma upp. Att vår lilla kille fyllt 3 och snart blir storebror är helt otroligt..vår lilla plutt kommer inte längre vara minst och jag hoppas att han ska ta övergången bra.

Annons

Leonel har fått en pedantisk ådra troligtvis från farfar och morfar och saker skall göras på rätt sätt, helst i rätt ordning och även om han är minst lika duktig som storasyster på att stöka ner så gillar han även att städa och vill helst inte vara smutsig för då ska det bort direkt. Jag är mer en organiserad kaosperson och tillbringar hellre tid med busungarna än på att vara pedantisk haha, men det är bra att vi alla är olika!

Svenska och engelska är språken han pratar men sen förstår han också grekiska och testar många ord, det är så gulligt när man ser hur han studerar de grekiska barnen på lekplatsen, härmar, gestikulerar och liksom ”smakar” på de grekiska orden i munnen. Social som storasyster och hittar alltid nya kompisar att leka med vart vi än går, och med kompisar menar jag allt från bebisar till 90åriga gubbar.. han lyckas charma dom flesta.

Om några veckor är det alltså dags för Leonel att bli storebror, och han verkar förstå mer än vi trott. När jag kikade på en Unge i minuten häromdagen var han mycket fascinerad och intresserad. Baby coming soon? frågar han med huvudet på sne och pekade på min mage. Han brukar också använda sin doktorväska och ”lyssna” på bebisen med . Ska bli häftigt att se hur han reagerar när bebis ute, så himla svårt att veta!

Nu kom pappa hem efter morgonträning så nu blir det fotbollsmatch i storarummet!

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar