Annons
AnnonsLess is more


image-21-11-14-02-24-1 image-21-11-14-02-24-3

 

Var förbi bioaffären igår och köpte med lite nytt schampoo,duschkräm etc till barnen.  Jag har ändå tyckt att jag haft ganska så bra koll, vi äter mycket ekologiskt och använder inte heller särskilt mycket halvfabrikat, och försöker att köpa så bra och testade saker som möjligt(leksaker etc) men frågan är hur man ska kunna skydda sina små från världen och dess framfart med hormonstörande ftalater och andra gifter, man blir mörkrädd av allt skit som finns i saker nära våra barn. Ska gå och köpa NATY blöjorna snart som jag hittade i biologiska affären, svenskproducerade och ändå har jag inte sett dom någonstans i Sverige..någon som testat? Johanna gjorde frivolter när jag sa att de fanns här så tummen upp med andra ord.  Här kan ni läsa mer om dom.

Trots att jag läst miljöinriktning på gymnasiet så känner jag mig lite vilsen i alla ”nya gifter” och annat. Men efter två veckor i sällskap med Johanna som vägrar blunda så börjar jag känna mig lite mer informerad och framförallt uppdaterad, små och stora ändringar har påbörjats här hemma . Sen är det svårt att skydda sig mot allt, men vi har börjat där det är som viktigast och gjort små och lätta ändringar. Jo jag mobbar Johanna lite när hon kommer springande med sin Impotensmadrassen boken i högsta hugg och har läst något nytt. Vill jag veta frågar jag? Nej men jag berättar ändå svarar hon och sen går det inte att låtsas som att man aldrig hört något. Sen ska man självklart vara kritisk och inte tro på allt man läser då tex chips ena dagen är cancerframkallande och andra inte, men att gifter är skadligt det säger ju sig självt.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar