Annons
AnnonsKenzo Kids


kenzokids

Kenzo Kids(same as daddy but in minisize). Simply couldn’t resist! 

Klart lillkillen ska matcha pappa! Kunde inte motstå denna raring till Leonel, särskilt inte nu när varenda liten del av mig längtar efter M.

Om ni funderar på Kenzo kids så måste jag bara informera om att det är JÄTTESMÅ storlekar .  Leo fick ha 4 år och den passar alldeles utmärkt nu, okej att han är lång men inte särskilt stor i övrigt!

Sitter och kikar efter lite inredning till barnrum, släpade hem ett tipitält från Granit idag som jag pysslat ihop och barnen blev överlyckliga. Är ute efter prints och lite fina förvaringslådor. Även ett stort nytt print att ha i vårt vardagsrum.  Lite inredningsbilder kommer!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar