Annons
AnnonsCute things for the mini people


PicMonkey Collage

PicMonkey Collage

Är sugen på denna parka till Leonel som lekjacka, vi fortsätter med 18 grader och sol här och hans jackor är lite för varma eller lite för små.. Njuter av värmen gör vi iallafall. Ja om vi bortser från yrseln som gör att jag stundvis måste njuta från sittande position men det går allt det också! Jolie behöver väl egentligen inga byxor just nu men dessa var himla fina. Får bli ett besök till Zara´s barnavdelning nästa vecka kanske! Nu laddar vi upp för helg här hemma, bakfredag!

/
Cute parka that would be perfect as a playjacket for Leonel and the pants would be so cool on our girl. Now starting of this fridayevening with some baking!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar