Annons
AnnonsBesties


image-03-01-15-09-03image-03-01-15-09-03-1

Jolie; Dress: Mothercare. Ballerinas: Zara. Hairpiece:H&M.
Leonel; Onepiece: Mini Rodini. Cosyshoes: Shepard.

Det är häftigt att se hur kärleken bara växer och växer mellan dom här två. Får jag väcka Leonel ? Den första frågan Jolie ställer varje morgon istället för MAMMA JAG VILL HA FRUKOST. Leonel i sin tur studsar efter sin största idol och njuter av att ha henne hemma några dagar innan dagis startar igen och han är fast med mamma, hehe. Ska faktiskt prata med dagis om han också får gå dit och testa snart, kanske två tre dagar i veckan.

Jolie håller på och gör iordning sitt dockhus och sen ska hon ta kort och lägga upp på bloggen säger hon, så jag hoppas ni kan hålla er. Lite senare eller imorgon när fröken stylat klart dockhuset och jag fått tillåtelse så kommer det upp bilder haha, hon kanske plåtar själv också vem vet. Jolie har förresten stylat sig själv i favoritkläderna ovan, jag har inte längre något att säga till om.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar