Annons
AnnonsAdventskalender


IMG_4495   IMG_4498 IMG_4499 IMG_4500

Hade lite stress över hur jag skulle hinna med att styra upp årets julkalender till barnen..egentligen var jag sugen på en liknande den här men insåg sen att de blir minst lika glada ändå..kanske nästa år. Eftersom jag vart själv med 3 barn nu ett tag så blev det inget med dom planerna så när jag sprang på dessa söta påsar på IKEA kändes livet lite lättare, det och det faktum att jag även köpte med en påse kanelbullar..mums!

Barnens kalender iår är en blandning av bra att ha prylar, leksaker och aktiviteter. Imorgon när det är lördag dyker det till exempel upp juliga muffinsformar i klappen med en lapp dör det står BAKA och så ska vi baka julmuffins. I morgonens paket fann de varsitt litet spel. Varje morgon öppnar vi också dagens lucka när vi tittat på Selmas saga..(Tack morfar och Yvonne för kalendern!) Tycker årets julkalender verkar så mysig, förra året föll varken mig eller barnen i smaken. Gillar ni Selmas saga?

Nu sover lilleman och jag ska försöka ta en snabb nap jag också, ikväll väntar invigning av nära vänners Creative Studio Athens och jag ska smita iväg på det en snabbis, förutsatt att mannen inte åker på hotell igen då.

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar