Annons
AnnonsOrganic diapers


IMG_2921IMG_2918 IMG_2922

 

Den där skötväskan är i stort sätt färdigpackad och jag ska fota lite mer av innehållet och skriva ut vad jag packat ner, vi har också fått en lista från sjukhuset på vad de vill att man tar med och där hade jag nog checkat av det mesta. Känner mig ändå inte riktigt redo rent mentalt haha och det insåg jag igår när jag var tvungen att operera ett blodkärl som på något vis gjort en stor blodbubbla på min örsnibb igår. Ja ni hör ju..det mesta verkar hända mig den här graviditeten och jag häll på att svimma när de skulle skära och bränna på örat, harre.

Tillbaka till skötväskan och Naty´s ekologiska blöjor i naturmaterial och produkter.  Hoppas de ska passa bebis bra, skötväskan och babybyrån är nu fylld med deras olika produkter. Lyckosamt nog har jag funnit en butik i Voula som har tagit in lite av deras produkter.  Tips om man bor i Sverige(och vissa andra länder) är att man kan ansöka här om att bli ambassadör och få hem ett provpaket blöjor att testa, perfekt för er mammisar eller gravida som vill testa om de passar just er bebis!

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar