Annons
AnnonsOff


DSC08166 DSC08177 DSC08196 (1)

 

När alla andra går på fredagsbubbelkänsla så känner jag bara BLÄ. Jag som hade sånt flow men idag gick det bara rätt ner i backen, massa möten och jag vet inte om jag blev något klokare efter dem, känner mig snarare irriterad. Försöker intala mig själv att man behöver sånna här dagar ibland och tillåta mig själv att vara lite nere.   M har åkt iväg för träning, sen vidare på match och nästa vecka åker han för landsslagssamling och är från oss i lite över en vecka, vill inte ta barnen ur dagis när det precis börjar så vi stannar kvar här. Kan dock erkänna att jag kikade på biljetter till helgen och Jolie började prata om att åka till Ciara som att hon kunde se vad jag gjorde på datorn. Nej, måste ladda med lite extra energi så ska slänga ihop en god  smoothie till mig och lilleman nu! Hoppas ni har en bättre start på helgen än mig, jag ska bara tjura lite, sen ta mig samman och ta med mig barnen och möta upp lite fina vänner för en äkta grekisk fredagsfika!

 

På bilden befinner vi oss På Balux cafe, en favorit och superbra om man har med sig barnen då det finns en lekavdelning med hoppborg och massa leksaker. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar