Annons
AnnonsMy miniman


PicMonkey Collage IMG_1203

Den här killen bara växer och växer och även om han hamnat i någon tidig treårstrots så har han ett busigt leende som gör att man knappt kan bli sur på honom. Syrran är stora idolen, fotbollen springer han runt med hela dagarna och dribblar och så är han tokig i hästar. Busar gör han helst med pappa och gosar med mamma, så mycket kärlek ( OCH BUS) i en liten kropp. Här ovan var vi och tittade när de skulle måla om i nya lägenheten vilket var mycket spännande! Byggdamm över hela skorna men en lycklig kille.

Annons

Nu har jag precis vaknat upp från en nap, fick lägga mig när mannen kom hem med en blixtrande huvudvärk men resten av dagen blir det inte många knop. Vill spara all energi till vårt besök som anländer imorgon, hoppas timmarna går fort!

This little man! My mini love.

Pants: Kappahl. Shoes: Nike. Top&cap: H&M

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar