Annons
AnnonsMY COOKIE


IMG_4374

IMG_4376 IMG_4371

Min lilla cookie (lillebror) växer så det knakar! Han ligger över både Jolie och Leonels kurva när de var små och har till och med gått om kusin Celine som är några månader äldre. Vi har passerat 2 månaders sträcket och börjar närma oss 3 månader…huvudet hänger inte med. En riktigt liten gladis men också en riktig mammagris, är han vaken vill han helst hänga på höften om inte storebror eller storasyster är i närheten för då är han trollbunden av dom. Pappa tycker han för övrigt är den roligaste som finns även om skägget han sticks. Sömnen går det sisådär med om nätterna men det är betydligt bättre än med storasyster som knappt sov något så det tackar vi för!

Den ljuvliga ”overallen” på bilden fick lilleman när han föddes av fina Sofia, en mamma från Leonels klass . Ska kolla in butiken som hon hanldat den i nästa gång jag är i Voula!

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar