Annons
AnnonsMothersday


IMG_1343 IMG_1345 IMG_1349

 

Då har man blivit rejält bortskämd på Morsdag, och nej ni kan låta bli att skälla på era män för det är inte Morsdag i Sverige utan i Grekland! Jag har fått fantastiskt fina teckningar från barnen(inslaget i bästa julklappspappret), firats med glass och sen kom M hem med denna fina bukett och en ballong! Barnet i mig hurrar och detta kan ju vara den finaste ballong jag någonsin fått.

Spenderat förmiddagen med vänner på lekplats som sedan hängde med hem, imorgon börjar skolan igen och den sista chansen för någorlunda rutiner innan sommasemestern och resandet börjar. Flytten då hur går det med den? Jodå jag har lyckats med bedriften att packa ner i princip hela min garderob! Ni som känner mig vet att det är ett stort projekt men väcks man tidigt av barnen så är det lika bra att ta tag i det. Nu är sammandragningarna ett faktum och M har tvingat mig till soffan och jag passar på att skriva lite till er.

Skickar också massa kärlek upp till den bästa mamsiluskan som finns uppe i himlen. Saknar dig något otroligt!

/

Happy Mothersday! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar