Annons
AnnonsMommy can I have these?


 

DSC00428

Mamma dina skor passar ju mig! Oh no inte än lilla vän haha. Hoppas dock att Jolie får samma storlek som mig och att hennes skointresse håller i sig. Mina Valentino skor är hennes favoriter just nu and who can blame her!

Vaknade upp med världens magknip idag, undrar om det var något med gyrosen från igår men änsålänge verkar det bara vara jag som har ont… Ska försöka lägga mig i soffan en sväng men här har gått iett sen 7tiden. Får bli en pysselmorgon hemma tills detta går över…jag som var sugen på en promenad till havet och lite lek vid Notos.

 

/

Our little girl is already trying to steal my shoes, hehe. Hopefully she will end up with the same size as me when she grows up. Sharing is more fun! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar