Annons
AnnonsLove & Laughter


DSC09664 (1)

DSC09656 (1)

Dessa två damer fick mig att vika mig av skratt idag. Tilda och jag traskade in till Vapiano med barnen när Jolie bestämde sig för att ”hoppa i lite löv”. Problemet var att under löven var det massor av lera, hon glider till, landar på rumpan och får över hela byxan. Underläppen börjar darra, ögonen fylls av tårar och för att styra av det hela utbrister jag.. Det gör ingenting.. hopptjolahej då får vi gå och köpa nya byxor. Sekunden efter jag satt det ser jag hur Charlize tar sats och placerar rumpan i samma lerhög.. Mamma nu måste jag också köpa nya byxor! Tildas förskräckta min, Charlize nöjda min och en Jolie som klappade händer av förtjusning blev bara för mycket och jag kunde inte sluta skratta. Sjukt nöjda tjejer satt lite senare på Vapiano i nya matchande byxor. Älskade ungar! Glöm förresten inte att kika in Tildas blogg som är en utav mina absoluta favorit bloggar, stolt vän.

Haft en fantastiskt fin sista dag i Göteborg som startade med mysfika med tjejerna, mys med hela familjen Bjärsmyr, stros på stan, frisörbesök och nu har vi myskväll med morfar. Ska strax hoppa i säng, tidig morgon med resa mot Uppsala/Stockholm som kommer bli ett enda stort kramkalas! Ni håller väl alla tummar för Sverige imorgon? HEJA Sverige! 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar