Annons
AnnonsLittle princess


joliehair kidhairstylejoliehair2

Blev väckt i vanlig ordning av våra små troll som måste pratat ihop sig för de slog upp sina blå exakt samtidigt. Leonel sover fortfarande i vårt rum men klättrar alltid upp till oss under natten , Jolie kommer tassandes till oss någon gång på morgonkvisten och kryper då tätt intill utan att väcka oss. Vaknar med hennes armar och ben runt mig och det kan omöjligt finnas ett bättre sätt att vakna.  Det är kanske väl tidiga mornar ibland men dom är himla mysiga och går lite i slowmotion(enda gången på dagen som går i lugnt tempo), då är det okej att bli väckt tidigt. Sitter nu med en iskaffe i handen och tittar på Leonel som har gjort en bilbana av soffan och Jolie hon säljer croissanter och kakor i sin lilla affär som vi byggt upp på morgonen. Tror jag ska ta och köpa mig en kaka till min kaffekopp!

Denna frisyren är Jolie´s favorit och enkel att trixa ihop. Gör en hög tofs och gör därefter en fläta. Snurra flätan runt tofsen och fäst. Jolie är inte av less is more modellen utan älskar att ha massor av spännen i håret och denna frisyr som vi gjorde innan ett kalas gav hon 10 av 10.

Dress & hairclip ; H&M

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar