Annons
AnnonsI Love you
En väldigt lugn fredag som startade med lite yrsel o häng i sängen, sen ut på en lång promenad innan barnen kom hem från skola och M från träning. Vi behövde en lugn dag efter resor och besök. Bara njutit av att vara med min fina familj, pratat massor om bebis och så fick M känna lill*n puffa igen. Nu syns också buffandet svagt utanpå magen och det är lika häftigt denna gång som tidigare.Tänk att det växer en liten människa i min kropp!

Nu går ögonen i kors och jag ska krypa ner bredvid mannen.

Kärlek Josefine

“Love your family. Spend time, be kind & serve one another. Make no room for regrets. Tomorrow is not promised & today is short.”

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar