Annons
AnnonsI love you


lovebyemelie_josefine-marcus4webb

Blev så fantastiskt glad när Emelie skrev att hon skulle till Aten, vi har känt varandra länge men ändå har vi inte lyckats få till att fota gravidbilder. Tredje gången gillt lyckades vi alltså och titta vilket fantastiskt ljus hon fångade igår!  Jag min älskling, lilla mini(i JÄTTEmagen) och vårt älskade Aten i bakgrunden.

Mår för övrigt ganska så kasst med mycket förvärkar och stress men försöker hålla huvudet högt..känns inte som att bebis är alltför långt borta men vi får se. Trean kan ju vara lite lurig har jag hört och snart kommer svärmor med avlastande händer så det ska bli väldigt skönt.

Kärlek Josefine

/

My friend and photographer Emelie was on a trip in Athens so finally we had a chance to take pregnancy photos together…We´ve know each other for many years and Im so happy we finally had the chance. She also photographed our wedding so it means a lot to also have her taking these pictures! 

 

Photo: Loveby Emelie

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar