Annons
AnnonsHe is here!


Screen Shot 2016-09-04 at 15.02.47

Jag måste nästan nypa mig i armen, han är här..vär lilla prins. Jolie och Leonels lillebror!!  Marcus hann till min sida och det var tur för jag har ingen aning om hur jag skulle klarat det utan honom, så ONT. En snabb förlossning när det väl satte igång och ska skriva mer om allt senare. Marcus är påväg tillbaka till Sverige och landslaget så jag får fortsätta bebisbubblan på sjukhuset på egen hand..

3650 gram kärlek 55 cm lång!

Sometimes life is just a fairytale ✨ 00:10 with Marcus by My side we got to meet our New familymember💙 Welcome to the world our little star! We Love you endlessly!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar