Annons
AnnonsHappy News!


IMG_33212

 

So happy to finally announce this to you guys, maybe some of you had a feeling already?

Jag är så lycklig, så otroligt lycklig. Det finns inget större än det här och i skrivande stund sitter jag med bubblande känslor och det är skönt att äntligen skriva till er. För det är precis det här som är viktigt för mig, MIN FAMILJ…och nu ska fyra bli fem! Vi är gravida med nummer tre och då menar jag verkligen VI, Jolie pratar bebis hela dagarna, Leonel pekar på sin mage, mammas mage och pappas mage och utbrister BABY, mamman har mått allmänt kass och pappan  är vår järnpappa som har fått hitta lite extra energi när mamman somnat sittandes, ståendes och legat illamående under täcket. Vi går ett spännande år till mötes och jag är så redo, nu hoppas jag bara att illamående,yrsel och trötthet skall släppa. Vilken vecka tror ni att jag är i förresten?

 

Älskade lilla DU som växer inne i magen, SOM vi längtar efter dig!

/

This is the year when 4 becomes 5, we are pregnant with out 3rd child and we are so excited! Jolie will be a bigsister once again and Leonel a bigbrother. We are all so happy that our family is growing! There is nothing more important than family and what can be more perfect than to have our 3rd little miracle here in our beloved Greece?

 

 

You never understand life until it grows inside of you.

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar