Annons
AnnonsGrey sneakers


 

IMG_5932

IMG_5933

Lillebror och storebror fick sig ett par nya grå sneakers som Jolie valt, till sig själv valde hon grått med rosa. Det tar nog ett tag innan bebis i magen kan använda dessa försökte jag förklara. Men mamma det vet jag väl, det är alldeles för varmt när bebis kommer så han behöver bara strumpor först. Så liten men så klok!

Annons

Leonel var mycket stolt över att ha samma skor som bebis i magen och det påpekar han varje gång han går förbi dom, de står nämligen fint placerade vid skötbordet/byrån som pappan i familjen fixat. Nu är jag bara på jakt efter en snygg skötbädd i något fint mönster eller tyg typ den här eller den här, det får åka upp högst på önskelistan till lillebror.

Kärlek Josefine

Sneakers : Nike

 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar