Annons
AnnonsGiraffe


PicMonkey Collage

Hur söt är den här girafftavlan? Hittade den på Instagram när jag letade inspiration till lillemans nurseryhörna så snart är den påväg hit tillsammans med några andra prints. Jolie var mycket nöjd med valet för ni ska veta att hon ska ha sista ordet när det kommer till allt som gäller bebis.

Börjar känna mig i fas med pillandet inför lillemans ankomst, har tvättat och fixat med hans kläder och sen har vi lite saker som kommer att levereras de närmsta veckorna som ett babyseat till tripptrappstolen och lite annat. Är fortfarande på jakt efter en fin sängmobil till nya Stokkesängen, vimplar i grått, mysig babymatta, ett överdrag till vår babybjörn babysitter m.m så tipsa gärna om ni vet några bra sidor! Försöker bocka av listan och har säkert glömt tusen grejer men det får vi ta eftersom. Är det bara jag som känner mig som en nybörjare med trean?

Kärlek Josefine

Painting: Fashionell

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar