Annons
AnnonsFlightbuddies


IMG_0798

IMG_0792

Jag ska i ärlighetens namn säga att Leonel inte är jätterolig att flyga med just nu. Sitta still på egen plats som man gör efter man fyllt två år fungerar inte alls, för mycket spring i benen på denna lilla pojk. Jolie har alltid vart så lätt att flyga med och sitter som ett litet ljus, hon har knappt skrikt ens som bebis men sen har hon också vanan inne. Jag fick frågor om att flyga med barn igen och här nedan följer några tips! Ska försöka fylla på med fler men har massa att fixa med nu när vi kommit tillbaka till Grekland. Är också så extremt nervös inför ikväll så vill inte gärna sitta still, HEJA SVERIGE!! Jag vet att ni kommer ta hem det här!

 

Bästa tips för flygningen med barn.

  • Ha med pyssel, någon leksak kanske en bok som ni kan läsa tillsammans. Ipad är en bra muta under långa flygningar.
  • Om du ammar försök tajma in detta under start och landning, små barns känsliga öron kan slippa besvär av trycket. tar ditt barn napp kan det också hjälpa till. För större barn kan det vara bra att ha dricka eller något att tugga på vid start och landing för att tryckutjämna i öronen så de slipper lock för öronen.
  • Undvik mycket handbagage om möjligt. Packa ner snacks,pyssel etc i ditt handbagage välj en smart modell där du kommer åt sakerna direkt. När barnen är tillräckligt stora att själv hålla koll på sin ryggsäck är det ett bra alternativ men när de är mindre slutar det ofta med att du får en extra grej att bära på.
  • Försök att hålla dig lugn, blir du stressad känner ditt barn det direkt. Barn skriker ibland och det är NORMALT. Kan inte de andra passagerarna acceptera det och sitter och suckar får de väl hyra ett privat plan. Barn måste få vara barn och barn låter, skriker, fjärtar, busar.
  • Ha med ett extra ombyte kläder. Kladd eller en liten kissolycka kan snabbt vara framme på flyget om man har otur.
  • Planera. Planering är A och O nör det gäller att resa med barn. Se till att vara i tid, planera packningen handbagaget för att minimera alla stressmoment, se till att barnen kissat osv.

 

Jolie is wearing; Pants& Sweater: Lindex. Shoes: Michael Kors.

Leonel is wearing; Pants: Lindex. Sweater; The Brand. Shoes: Nike.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar