Annons
AnnonsFirst buggystroll


IMG_3564 IMG_3560 IMG_3567

Jag och busungarna tog med oss lillebror på en promenad till glassaffären igår. Vagnen var succé vilket var väldigt skönt. Jolie AVSKYDDE liggdelen och vägrade ligga där i en minut som bebis, med Leonel gick det bra och nu även lillebror. Pijuh! Har era barn vagnvägrat?

Vi har kvar dubbelvagnen men valde att skaffa även en lite smidigare variant då Atens gator inte riktigt är vagnanpassade. Då är Buggaboo Bee lite mer smidig, så köpte vi till en babycot. Känns nästan som en dockvagn men otroligt smidig och barnen älskar den då de lätt kan kika in till lillebror. Det var såklart fight om vem som skulle köra vagnen så vi fick ha 10 sekunders intervaller för att det inte skulle bli en skrikpromenad.. Allt är väldigt spännande med lillebror och stolta som tuppar är de båda två!

Kärlek Josefine

Buggy: Buggaboo Bee.

Jolie; Dress: Babyshop Shoes: Zara Leonel; T-shirt Zara. Shorts: H&M Shoes: Toms

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar